Introductie

U heeft tijd en geld gestopt in uw ontwerp, uw merk of een andere creatie. Deze moeten dan ook goed worden beschermd.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de modewereld is onze kennis van uw branche heel specifiek. Daardoor weten wij wat er bij juridische advisering in de mode komt kijken. Toonaangevende modemerken, gevestigde en startende ontwerpers, retailers, leveranciers, agenten, distributeurs, franchisegevers en franchisenemers behoren tot onze cliënten.

Wij zijn één van de weinige advocatenkantoren dat toegewijd is aan de mode. Wij combineren slagvaardigheid met creativiteit. Dit gaat verder dan alleen een advies of een procedure. Ook leiden wij u graag op. Bijvoorbeeld door het geven van nuttige workshops over intellectuele eigendomsrechten. Bovendien schrijven wij geregeld artikelen voor (online) magazines als ‘Fashion United’ en ‘Sport Partner’ en geven we gastcolleges aan de Hogeschool InHolland en het Amsterdam Fashion Institute (AMFI).

Margot Span Suzan Houben-Van Geldorp Hans Koets
Margot Span
LinkedinMail+31 (0)6 21 59 20 76

“Met grote toewijding voor het vak én voor de modebranche ga ik graag doortastend te werk. Ik spreek de taal van de ondernemer in de mode.” 

Suzan Houben-Van Geldorp
Mail+31 (0)6 18 50 40 23

“Met mijn jarenlange ervaring als advocaat in de mode, zit u ook op juridisch gebied op de eerste rij.”

Hans Koets
LinkedinMail+31 (0)6 53 84 67 63

"Mode is creatie. Ook in het recht moet je creëren. Dit doe ik al jaren voor vele cliënten in de mode."

Sterke combinatie van mensen

De ‘advocaten in de mode’ zijn stuk voor stuk goede, ervaren advocaten met specialistische kennis in het intellectuele eigendom en het procesrecht. Bovendien beschikken zij over ruime praktijkervaring in de modebranche. En hun liefde voor fashion? Die is natuurlijk mooi meegenomen. 

Naam gemaakt

Köster Advocaten heeft nationaal en internationaal naam gemaakt als advocaten in de mode. Als advocaten in de mode zijn wij al jarenlang succesvol en actief door onze specifieke kennis van de modebranche. De goede kennis op het gebied van intellectuele eigendom en de specifieke kennis van de modebranche wordt ook door onze cliënten als aangenaam ervaren (zie Cliënten). Wij voorzien u graag van advies of lossen uw problemen op. En gaan zelfs verder dan dat. Wij geven interactieve workshops zodat u door middel van educatie beter beslagen ten ijs kan komen. Onze aanpak is slagvaarding, praktisch en creatief. Zie onze aanpak onder stap voor stap.