Cliënten

FashionUnited:
"Complimenten voor de juridische rubriek," zei een lezer laatst, "daar steek ik altijd iets van op." Weinig professionals kunnen inhoudelijk én onderhoudend vertellen over hun vak. De advocaten in de mode van Köster advocaten verzanden niet in onbegrijpelijke juridische taal, maar presenteren complexe materie op een heldere manier. Dat doen zij iedere dag voor hun cliënten en eens per maand voor onze lezers.

Esmerij van Loon, Hoofdredacteur FashionUnited

Brunotti:
“Als Brunotti merkeigenaar loop je regelmatig tegen allerlei verschillende juridische en zakelijke issues aan die niet alleen onderling opgelost kunnen worden. Ik ben zeer content met de hulp die ik daarbij van Köster advocaten mag ontvangen niet alleen naast me tijdens geschillen maar ook in het advies traject. Intellectueel eigendom, licenties, verschillende contracten en arbeidszaken noem ik als voorbeelden  Na 30 jaar nog steeds zo’n goede samenwerking te mogen hebben is wel uniek te noemen.”

Henk Bergsma, CEO, Brunotti Europe B.V.


MPD Accessoiries:

“Het team van Köster advocaten is een zeer waardevolle ondersteuning voor een internationaal opererend modebedrijf als MPD Accessories. Goede kennis op het gebied van intellectueel eigendom, met als specialiteit de modebranche is voor ons heel belangrijk. Maar ook de juridische ondersteuning voor contracten, arbeidsrecht en vele andere zaken waar je als bedrijf mee te maken hebt. Het feit dat we al vele jaren met elkaar samenwerken geeft aan dat we erg tevreden zijn over de services en diensten van Köster!”

Menno Menke, Managing Director, MPD Accessories

 

YaYa:
“YaYa is een Nederlands modelabel ontstaan in 1992. Aan alle dynamiek en mooie kanten van de modesector kleven ook juridische aspecten. In de ruim 20 jaar dat wij actief zijn, hebben wij bij Köster advocaten, altijd kunnen bouwen op hun professionele support en specifieke kennis van de modebranche in het bijzonder. We ervaren de samenwerking als zakelijk, maar ook als zeer prettig.”

Patrick Draijer, Owner Sales Director, YaYa Shirt Company B.V.

Euretco Label Company
"Euretco Label Company is een zelfstandige businessunit van Euretco gericht op kinderkleding en babykleding met een succesvol portfolio van kinderkledingmerken en private labels, te weten Babyface, LCKR, Blue Rebel & Rags.

In onze branche spelen ook juridische zaken een rol, waarin wij aan Köster advocaten een goede partner hebben. Voorlichting op auteurs- en modelrecht, maar ook voor specifieke expertise binnen de fashion branche kunnen wij Köster advocaten terecht. Wij ervaren deze samenwerking als zeer prettig!"

Liesbeth Reeuwijk, Managing Director Euretco Label Company

 

PWH:
“In onze branche verlangen klanten van ons creativiteit, flexibiliteit, daadkracht en punctualiteit.  Gelukkig hebben we in Köster Advocaten een specialist die onze business begrijpt, met ons meedenkt.”

Hans Overtoom, Manager Operations, PWH Originals B.V.